Címkék

2015. július 4., szombat

Kontroll


Milyen szép darázs!
Köszönöm, te is helyes emberke vagy.

Timi! Beszél a darázs!
Jaj öcsi hagyjál már, és ne piszkáld a darazsat, mert meg fog csípni!
De tényleg beszél...

Úgyse hallana, ő már túl idős. Már nem látja csak azt, amit átenged a szűrő.
Milyen szűrő?
A szülőszűrő. Amire a szüleid azt mondják, létezik. Akármelyik felnőttet megkérdezed, megmondja, hogy az állatok nem tudnak beszélni. Persze, egy-két kivétel van, őket hívják bolondnak. Nagyon jókat lehet velük beszélgetni.
Minden darázs tud beszélni?
Igen. Csak nem halljátok. Régóta figyelünk titeket.
Miért? Mi érdekes van az embereken? Szerintem unalmasak.
Fontosak vagytok. Egy nagyon komoly kísérlet végtermékei. Mi azért vagyunk itt, hogy megfigyeljünk, és továbbítsuk az eredményeket.
Akkor te most nem is darázs vagy?
Amit látsz igaz. Úgy élünk, ahogy a könyvekben írják, de az csak a felszín. Az emberek elől roppant egyszerű elfedni a lényeget. Nem akarják látni. Elég, ha egy "ostoba rovar" képét öltjük magunkra, máris szabad mozgásterünk van. Hallottál már az ufókról?
Aha. Vannak a kis zöld, meg a nagyobb szürke emberkék! Tök izgi! Klassz lenne találkozni velük!
Na, ennyit rólatok..
Most mi bajod, megbántottalak? Nem hagysz itt ugye?
Még nem. Fontos dologról kell beszélnünk. Segítened kéne! Van egy új elképzelésünk. Beültetnénk a testedbe egy icipici érzékelőt. Többet szeretnénk tudni rólad. Minden, amit gondolsz, az érzelmeid, minden kell. Az életed legapróbb mozzanatait is ismerni fogjuk. És ha szeretnéd, később is beszélgethetünk, mert emlékezni fogsz.
Fájni fog?
Mint minden jelentős változás az életetekben, ez is fájni fog. De majd anyukád elmulasztja. Na?
Akkor nem. Nem akarom, utálom ha fáj valami.
Ideje megértened, hogy nem a fájdalom a fontos, hanem a változás, amit hoz. Csak azért lettetek úgy létrehozva, hogy érezzetek fájdalmat, hogy olyankor jobban figyeljetek magatokra, és észrevegyétek a változást. Tudatosan éljétek át! A fájdalom elmúlik, a változás örök. Segíts, hogy jobban megismerhessünk titeket!
Ha nem akarom, akkor is meg fogod csinálni?
Nem. Ez ügyben még vita folyik. Vannak, akik a spontán beültetés mellett állnak. Aki felkelti az érdeklődésüket, azt megcsípik, elvégezve a beültetést. Az alany tudta nélkül. Én a másik oldalt támogatom. Több munka van vele, de hosszútávon jobb eredményeket hoz, hisz beszélgetünk majd. Nektek az a fő információs csatornátok. Így a megfigyeléseink és a beszélgetések kiegészítik egymást. Teljesebb képet kapunk rólatok.
Fura, hogy ennyi mindent elmondtál. A felnőttek nagyon mások.
Érdekesek vagytok. A hazugság és a manipuláció mesterei. Személyes kedvencem: amikor arra próbáltok rávenni egy másik ember, hogy azt tegye, mondja, amit ti szeretnétek. Miközben megpróbáljátok elhitetni vele, hogy valójában ez neki jó. Csodálatosan fejlett a kommunikációtok!
Én jobban örülnék, ha igazat mondanának.
Tudod, hogy a fajodhoz képest nagy elálló füleid vannak? Olyan nagyok, hogy el is nevezhettek volna róla. Nagy Elálló Fülű. Szólíthatlak NEFnek?
Most miért csúfolsz?
Őszinte vagyok. Tényeket közöltem. Te mégis megbántódtál. Látod, ezért hazudtok. Az igazságot nem könnyű elfogadni. Abból mindig veszekedés lesz.
Nem biztos, hogy akarok veled beszélgetni többet, nem vagy jófej.
Aúú, ez nagyon fáj. Anyaaaaaa!

Mi történt kicsim? Mutasd!
Megcsípett egy darááázs!
Jól van szívem, teszünk rá ecetet, mindjárt jobb lesz. Máskor ne piszkáld őket.
Csak beszélgettünk. Erre jött egy másik, és megcsípett. Most bennem van a csipjük. A másik mondta. Anya szedd kiii!
Ne butáskodj! Ez csak egy rovar, megcsíp, lesz egy pukli, de pár nap, és nyoma se lesz.
De most mindent tudni fognak.
Hagyd ezt a butaságot, mert komolyan megharagszom! Menj, feküdj le, és szorítsd a kezedre a borogatást!

Ez aljas volt. Belekontárkodtál a munkámba! Jelenteni fogom.
Ugyan, látod, hogy nem működik. Felesleges kommunikálni velük, nem képesek felfogni, hogy magukat segítik. Ezt mondtam a gyűlésen is. Megvártam mire jutsz, le akart lépni.
De tudja. Nem érted? Elmondtam neki mindent. Tudod milyen gyengék mentálisan. Meg fog őrülni! Van egy érzékelő benne, amit nem akart, és bár ő tudja, az elmaradott gyógyítóik sose lesznek képesek kimutatni.
Nézd a jó oldalát. Legalább a mentális betegségeket is jobban megfigyelhetjük. Ha erről beszámolunk, elvetik az ostoba módszereteket. Nem kell tudniuk. Mindenkinek egyszerűbb így.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése